حتماً تا به حال به این فکر افتادهاید که کسب و کار خودتان را داشته باشید و خودتان سقف درآمدتان را تعیین کنید و حتی در زمانی که خوابیدهاید درآمد داشته باشید. راهاندازی چنین کسب و کاری بدون نیاز به سرمایهی بالا، تنها از طریق اینترنت و راهاندازی یک وبسایت امکانپذیر است. در این مقاله به روشهای اصلی کسب درآمد از طریق وبسایت خواهیم پرداخت تا با توجه به تخصص و علاقهی خود، روش مناسب را انتخاب کنید؛ البته در نظر داشته باشید میتوانید از چند روش در کنار هم استفاده کنید.
اگر محصولی برای فروش دارید، میتوانید آنرا به خوبی در سایت خود معرفی کرده و امکان خرید و تحویل آنرا برای کاربر فراهم کنید تا با کمترین هزینه، درآمد مناسبی کسب کنید. همهی ما فروشگاههای آنلاین مطرحی را میشناسیم؛ اما قرار نیست آنها را هدف قرار دهیم. برای موفقیت باید نیاز بازار را شناسایی کرده و روی یک نوع محصول سودآور تمرکز کنیم و آنرا به بهترین شکل ارائه دهیم.
برای ایجاد یک وبسایت با ارائهی خدمات ابتدا میبایست مهارت و تخصصی قابل ارائه داشته باشید. این مهارت میتواند ترجمه، تولید محتوا، طراحی وبسایت، ساخت انیمیشن و حتی مدیریت شبکههای اجتماعی باشد. برای جلب اعتماد مخاطب لازم است نمونهکارها را در سایت قرار داده و با راهاندازی وبلاگ، مقالاتی تخصصی و کاربردی در حوزهی خود منتشر کنید. هر قدر محتوای جامع و مفیدتری منتشر کنید، امکان جذب مشتری و دریافت پروژه برای شما بیشتر خواهد شد.
مقاله مرتبط: راهنمای تولید محتوای باکیفیت برای وبسایت
اگر در حوزههایی مثل روانشناسی، تحصیلی، حقوقی و… تجربهای دارید میتوانید به صورت آنلاین خدمات مشاورهای ارائه دهید؛ بطور مثال اگر مربی تغذیه هستید، میتوانید وبسایتی برای مشاوره در این زمینه راهاندازی کنید و برنامههای غذایی ارائه دهید. فراموش نکنید، در این روش نیز با ارائهی اطلاعات مناسب، مخاطب برای مراجعهی مستقیم به شما، اطمینان بیشتری خواهد داشت. همچنین فعالیت حرفهای در رسانههای اجتماعی میتواند تأثیر مثبتی در اعتمادسازی کاربران داشته باشد.
رایجترین روش درآمدزایی از سایت، درج تبلیغ در آن است که البته بیش از روشهای دیگر نیاز به جذب بازدید بالا دارد؛ بنابراین هر چه موضوع سایتتان عمومیتر باشد شانس بیشتری برای جذب بازدید خواهید داشت. موضوعاتی مثل اخبار و مطالب آموزنده و سرگرمی، برای اغلب افراد جالب است؛ اما به شرط اینکه برای مخاطب تازه و دست اول باشد.
جذب تبلیغات میتواند به شکل مستقیم و توافق با تبلیغدهنده بر اساس نوع تبلیغ (بنری، ریپورتاژ آگهی و …)، تعداد کلیک یا نمایش و چارچوب زمانی باشد یا از طریق همکاری با سایتهای تبلیغات کلیکی که بصورت درج کد مربوطه در قسمتی از سایت انجام میگیرد. توصیه نگار نو این است که در نمایش تبلیغات زیادهروی نکنید چرا که نمایش تبلیغات بیش از حد در سایت کاربران را فراری میدهد.
مقاله مرتبط: راهنمای جامع افزایش بازدید سایت
در این روش محصولات یا خدمات مرتبط با زمینهی فعالیت سایتتان را به فروش میرسانید؛ به این صورت که در کنار مطالبی که تولید میکنید، محصولی مرتبط را معرفی کرده و از طریق فروش آن، پورسانتی بدست آورید. مثلاً مطلبی دربارهی انتخاب دوربین نوشته و در انتها لینک اختصاصی خود جهت خرید دوربین در وبسایت فروشنده را قرار میدهید.
نحوهی کسب درآمد در این روش به این صورت است که کاربران از طریق مطالب رایگان سایت شما جذب شده و شما مطالب بهتری را با عنوان مطالب ویژه در قبال دریافت حق عضویت، به آنها ارائه میدهید. فراموش نکنید که محتوای رایگان شما باید محتوایی جذاب و مطالب ویژه شما، خاص و کمیاب باشد. همچنین سئوی سایت و حضور در نتایج گوگل، اهمیت ویژهای در این روش خواهد داشت.
مقاله مرتبط: چگونه رتبه سایت را در گوگل افزایش دهیم؟
اگر فایلهایی برای فروش دارید، میتوانید از طریق وبسایت، آنها را به فروش برسانید؛ محصول شما میتواند هر چیز قابل دانلودی باشد؛ خواه محتوایی آموزشی باشد و یا فایل گرافیکی. اگر به تولید محتوای آموزشی علاقه دارید میتوانید حدود ۳۰ صفحه در مورد موضوعی بنویسید و آنرا بصورت PDF ذخیره کرده و به فروش برسانید؛ هر قدر موضوع مورد نظر شما پرطرفدارتر و کمیابتر باشد، احتمال فروش آن بیشتر خواهد بود.
خیلیها برای راحتی و صرفهجویی در زمان، آموزش آنلاین را به آموزش حضوری ترجیح میدهند. اگر به تدریس علاقه دارید میتوانید آموزشهایی را بصورت ویدئویی ضبط کنید و در قالب دورههای آنلاین در سایت قرار دهید و به فروش برسانید و همچنین با تهیهی بستر مناسب، از افرادی که در حوزهای مهارت دارند، دعوت کنید تا دورههای آموزشی خود را در سایت شما به فروش برسانند و در فروش آن با شما سهیم شوند.
امروزه سایتهای زیادی را سراغ داریم که به کمک کسب و کارها میآیند؛ مثل سایتهای استخدام و کاریابی، سایتهای ارائهدهنده کوپن تخفیف و بلیط و… که در تمام این سایتها، شما بستری آنلاین برای صاحبان کسب و کار فراهم میکنید تا در قبال پرداخت هزینه و کمیسیون، کسب و کار خود را رونق دهند.
در این مقالهی نگار نو به روشهای کسب درآمد از طریق وبسایت اشاره شد که میتوان آنها را در سه شاخهی اصلی جای داد:
الف) کسب درآمد از طریق فروش آنلاین محتوا، محصولات و خدمات
ب) کسب درآمد از طریق تبلیغات و همکاری در فروش
ج) کسب درآمد از طریق تهیه بستر آنلاین برای آموزش و کسب و کارها
حال وقت آن رسیده بر اساس علاقه و مهارت خود و با در نظر گرفتن نیاز بازار، کسب و کار آنلاین خود را راهاندازی کنید.
35 دیدگاه
سلام مطلب خوبی بود
متشکرم
سلام، ممنون از دیدگاهتون
مثل همیشه عالی و کاربردی.
ممنون از همراهیتون
عالی بود ممنون از مطلبتون
ممنون از دیدگاهتون
سلام
برای داشتن یک سایت اموزشی که بتوان دانلود هم گذاشت با هاست مناسب و پشتیبانی خوب چقدر خرج دارد و در چه مدت اماده میشود و ایا برای کاهش قیمت برای من سایت اماده هم دارید (وردپرسی)
ممنون
سلام، جهت نیازسنجی و دریافت مشاوره رایگان، میتونید با ما تماس بگیرید.
عالی و مفید! سایت بسیار خوبی دارید
ممنون از دیدگاهتون
خوب بود
ممنون از دیدگاهتون
عالی بود ممنون
ممنون از دیدگاهتون
سلام به من خیلی کمک کرد
باعث شد راهم رو بهتر انتخاب کنم
ممنون ازتون
سلام، خوشحالیم که براتون مفید بوده
ممنون از دیدگاهتون
عالی بود
ممنون از دیدگاهتون.
سلام من مطالب علمی و مدیریتی ، کتاب ، مقاله و … زیادی دارم و علاقمندم در سایتی برای فروش بصورت دانلودی در ازای پرداختن وجه قرار دهم، ضمنا محصولات متنوع الکترونیکی و … هم برای فروش دارم. آیا از سایت های موجود مثل ایسام و … استفاده کنم یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟
سلام، جهت دریافت مشاوره رایگان، میتونید با ما تماس بگیرید.
بسیار عالی بود ممنون دست گلتون درد نکنه
ممنون از دیدگاهتون
سلام ممنون از مطلب مفیدتون
یه سوال داشتم.چجوری میشه مطلبی رو بصورت فایل دانلودی توی سایت گذاشت؟
سلام، ممنون از همراهیتون
با ارائهی مطلب بصورت فایل PDF (در نرمافزار Word میتونید متن رو به حالت PDF ذخیره کنید)
سلام و خسته نباشید
مطلب خوب و قابل استفاده ای بود
ممنونم
سلام، خوشحالیم که براتون مفید بوده
ممنون از همراهیتون
نمیدونم چرا توی این مدل کارها گیجم و سردر نمیارم
ما اینجا هستیم که کمکتون کنیم. برای دریافت مشاوره رایگان، میتونید تماس بگیرید.
عالی بودد..ممنون
ممنون از دیدگاهتون
سلام بسیار زیبا و عالی ممنون
سلام ممنون از همراهیتون 🙂
سلام مطالب بسیار خوبی داشتید بنده هم نهایت استفاده کردم
تشکر
سلام، خوشحالیم که براتون مفید واقع شده، موفق باشید
سلام ممنون مفید بود